tisdag 7 november 2006

Missar Viktor & Rolf /Dagens Doft

Det är bara att inse fakta, det är jäktigt nu så jag kommer inte kunna armbågas på Viktor och Rolf försäljningen på torsdag. Synd, hade sett fram mot det. Hade tänkt använda min strategi från förra året dvs undvika butikerna i sta´n och åka till Täby C istället. I och för sig inte lika många plagg men inte lika mycket folk och rimlig kötid för att ta sig in bland de första. Retligt eftersom jag vill ha kläder från samtliga samarbetskollektionerna och jag har plagg både från Lagerfeld och Stella. Och så var det några snygga klänningar och en smokingkavaj. Suck! Undrar om det bara är överblivet som säljs i nätbutiken eller om de tagit undan en del speciellt för nätet, men det verkar inte troligt. I såfall gäller det att vara snabb på tangenterna.
Idag har jag den kryddiga, lite, lite blommiga och träiga orientalen Madness från Chopard.  Den har också lite läder, tobak och blyertspenna i sig. Blyertspenna i mycket större omfattning finns i Fendis Theorema. Det är kanske inte så konstigt då parfymören är densamma, Christine Nagel. Doften sitter hyfsat men inte så bra som man kan tro med så pass tunga ingredienser.

1 kommentar:

  1. Det är nog inte bara överblivet som säljs i nätbutiken eftersom den öppnar imorgon 00:01 på natten..Men allt skulle dock inte finnas där.

    SvaraRadera