lördag 21 maj 2011

Tekniskt genombrott!

Tror knappt att det är sant. Totalt tekniskt förvirrade jag HAR LYCKATS importera gamla Parfumistans dagbok hit. Detta då Expressens bloggportal där jag startade bloggen 1/11 2006 ska läggas ned i början av juni. Dessvärre rördes publiceringsdatumen och tidpunkterna på inläggen ihop sig en del men jag ska i alla fall försöka hinna med att lägga in korrekta datum för 2010 års inlägg innan dagboken släcks ned. Så för äldre inlägg får läsaren överse med att de ibland kan komma i fel ordningsföljd eller på fel dag, relaterat med innehållet. Efterhand publicerar jag gamla inlägg, så det är bara att bläddra bakåt i tiden allteftersom. Det viktiga är trots allt att allt kom med. Så den närmaste tiden går i redigeringens tecken vilket för de närmaste dagarna spelar mindre roll då jag ändå är så förkyld att jag bara känner fragment av vald doft för dagen så några nya reviewer blir ändå inte producerade.

4 kommentarer:

 1. Grattis! Så flink du har vært :)
  Det tekniske kan virkelig være en utfordring. Da jeg startet opp, gjorde jeg det mest mulig vanskelig så klart, med eget domene osv. Ante ikke hvordan jeg skulle komme i gang, og måtte lese meg til alt på nettet. Holdt på å rive av meg håret.

  God bedring også :)

  SvaraRadera
 2. Hej Bipbap!
  Då är du riktigt duktig på det tekniska numera efter allt du tvingades lära dig vid uppstarten. Egen domän - verkligt avancerat!
  Är nog på bättringsvägen även om jag fortfarande bara känner för att ha riktigt lätta dofter. Kanske förkylningen är det som slutligen får in mig på sommardofterna : )

  Appropå syttende mai såg jag när jag redigerade de importerade inläggen att jag skrivit ett inlägg på temat förra året se

  http://parfumistansblogg.blogspot.com/2010/05/17e-maj.html

  Har du sniffat på Kristiansand?

  Ha en bra vecka!
  Parfumista

  SvaraRadera
 3. Har ikke sniffet på Kristiansand, men det har en av mine parfymevenner. Tror ikke det var noe å rippe opp i. Dere har fått det bedre til her i Sverige med Byredo :)

  SvaraRadera
 4. Hej Bipbap!
  Fick kommentar från Britt Åse (ligger på 17 maj inlägget). Hennes man anväder Kristiansand ibland och det är tydligen en rätt frisk doft med lavendel, helt ok men "en i mängden". Den så att säga profiterar på det friska, rena, exotiskt norska i marknadsföringen. På tal om det: En doft med ackord som doftar nystickad lusekofte skulle vara toppen. För mig i alla fall som gillar nyansen av tovad ullsocka som finns i Shalimar. //Parfumista

  SvaraRadera