onsdag 30 juni 2010

Halvtid

Så har redan halva parfymåret 2010 rusat förbi. Här några sammanfattande, subjektiva parfymintryck från perioden:

- Bästa realeaser: Mecca Balsam, Abdes Salaam Attar Profumo och Nuit de Tubereuse, L'Artisan Parfumeur.
- Största besvikelsen: Histoires de Parfums Tubereuse Trilogy . Har i och för sig bara testat no 1 och 3, inte 2:an, men baserat på de intrycken så....
- Största omläggning: Hux flux bytte Damernas Värld hemsida och puts väck var min bloggkolumn (inom media är det action direct). Så det blev en snabb återgång till gamla Parfumistans blogg och därmed större frihet = ingen genomläsning av redaktör innan publicering.

- Största utmaningen: TV-framträdande, här är det också snabba ryck som gäller.
- Bästa fördjupning: Parfums de Nicolaï - klassiskt franskt parfymeri av hög kvalitet med mycket naturliga ingredienser och till bra priser.

Nu är det som vanligt dags för mitt årliga blogguppehåll fram till mitten av augusti. Ha en trevlig fortsättning på sommaren!

3 kommentarer:

 1. En trevlig sommar önskar jag dig också! Sitter just nu med nya små provrör från The Posh Peasant, bland annat Carnal Flower som är en ny bekantskap. Från lunchturen sitter Escale à Pondichéry på ena handleden och Diors Dune på den andra. Är på jakt efter en doft att förknippa med sommaren 2010;-) Tack för en bra blogg hälsar Lotta i Gbg!

  SvaraRadera
 2. Sol, sköna bad och naturens egna dofter (en blandning av kossor, ridhästar på sommarbete och förvildade rosor) ser jag själv fram emot.
  Väl mött i augusti!

  SvaraRadera
 3. Hej Lotta och Kapris!
  Lotta, angående doft att förknippa med sommaren 2010 testa Nuit de Tuberose, Kapris mixen kossa, häst och förvildade rosor och det som finns runomkring (gräs, hö osv) låter som en höjdare som en rosenvariant av MPG:s Jasmine som jag skrev om för ett tag sedan. Borde fångas på flaska : ). Ha en särskilt skön sommar ni två!

  SvaraRadera