måndag 11 december 2006

Achtung - Moderedaktör Fahrmans duffeltips...

...i konkurrerande tidningen känns inte särskilt professionella.Har hon skrivit om de varuprov som möjligen skickats upp till redaktionen? Det tillhör väl varje stilintresserads allmänbildning (i och för sig är ju Fahrman MODE - inte stilredaktör) att känna till urduffeln Gloverall. Det är den man ska satsa på (eller en Tibbett) om man ska lägga pengarna på en tidlös duffel. Flera av de som Fahrman presenterar är allt annat än tidlösa och där finns tom en trenchcoathybrid presenterad. Fy och usch! 

1 kommentar:

  1. ...är ofta under all kritik. Som du säger så saknas ofta de där självklara klassiska tipsen och alternativen. Journalisterna verkar inte alltid kunna skilja på stilar och epoker, vilket borde vara en sjölvklarhet, som exemplet med trenchhybriden pekar på.

    Jag skulle också gärna se lite mer egna betraktelser och analyser, inte bara tjatiga inne- och utelistor... En del modejournalister verkar knappt tänka själva, de slår fast vad som gäller (efter att ha kollat vad bjässarna utomlands tycker?) utan att tänka kritiskt. Så otidsenligt och slött...

    SvaraRadera