måndag 11 oktober 2010

Dior - Pure Poison - Recension

Ursprungligen publicerat på min tidigare blogg "Parfumistans blogg" på Damerns Världs hemsida i januari 2009.
Även om Pure Poison kanske är den tråkigaste av Poisonerna så är det en välkomponerad och hållbar doft som jag tycker mycket om. Det är en verklig trivseldoft som passar att ta på sig om man känner sig nedstämd. Den passar bra året om, jag har särskilt märkt att den gör sig bra vid varmt och fuktigt väder sommartid. Då blommar alla dess nyanser ut till fullo.

Pure Poison passar utmärkt för situationer typ ”weekendresa för shopping i storstad om hösten”. Men den passar också för arbete och lite festligare situationer. En mycket bra allrounddoft, en stöttepelare för den som gillar varma, vitblommiga dofter.

Betyg: 4-

Kommentar hösten 2010: Idag är betyget ungefär samma 3  kanske 3+.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag är själv mkt intresserad av parfymer och har typ hela kylskåpet fullt. Tycker din blogg är toppen. Dock finns det så många parfymer och du har hunnit skriva om en hel del. Det vore guld om det fanns ngn sökfunktion på din blogg så man kunde söka sig till just den parfymen man vill läsa om.
    Mvh Maja

    SvaraRadera
  2. Hej Maja!
    Kul att du gillar bloggen. Ska kika igenom hur det går att lösa sökproblemet.På den gamla sidan var det bra med sökrutan där man lade in nyckelord och fick fram alla inlägg som matchade. Skönt att fler har ont om plats för mat i kylen....ibland känner jag mig nästan lite udda : )Höstdoftshälsningar Parfumista

    SvaraRadera