måndag 21 juni 2010

Fantastiskt!!!

Lördagens mest använda ord, men för en gångs skull blev det aldrig uttjatat.
Jag har (som den uppmärksamme läsaren noterat) länge framhållit åsikten att vår nu nyblivne prins Daniel kommer att bli ett lyft för kungahuset. Och vilket lyft!! Han har överträffat förväntningarna långt över vad som kan begäras och detta dessutom direkt, långt innan han förväntas börja leverera överhuvudtaget! Vilken kille!
Kronprinsessan Victoria har ett enastående omdöme som ger landet denne så otroligt värdige prins. Idag råder prins Daniel-feber, de flesta verkar smått förälskade i vår fantastiska prins. Det ska bli så spännande, det här är bara början. Den energiske prinsen kommer garanterat att ta egna, oväntade initiativ. Han kommer absolut inte bli den Ken-docka som många belackare förutspått. I love him!

2 kommentarer:

  1. Har aldrig stuckit näsan i Carnal Flower, men den llåter som en doft som passar HKH Victoria. Vad passar då för den nyblivne prinsen, månntro?
    Själv satt jag lite tårögd framför teven och åt bröllopschoklad med blåbär och lingon i (inte alls oävet!) och hade sprayat på mig lite av Trussardis Skin, som har den goda egenskapen att den försätter maken i ett lätt romantiskt tillstånd. "Mmm vad gott du luktar..." och den förfelade inte sin verkan denna gång heller. Tack bröllopet och tack Trussardi.

    SvaraRadera
  2. Hej Kapris!
    Ja, visst blir man (fortfarande) tårögd. När det gäller dofter till prinsen se ett förslag i fredagens inlägg. Som vardagsdoft tror jag att Hermès Terre skulle passa bra. Sportigt elegant utan att vara en typisk sportdoft. Kalkig, vetiver, lite apelsin. Och varför inte Royal Oud från Montale, en maskulin oud med hibiskus och en lätt grapeton.

    SvaraRadera