tisdag 3 juli 2007

Planera dofthyllningen....


Bild: Whitehouse.gov
....redan idag. Alla borde vi fira July 4th i morgon genom att dofta amerikanskt. Så när vi klivit ur duschen i morgon bitti, fram med våra Hilfigers, Estees, Clinques, Aramis, Karans, Calvins, Celles, Revlons, Ardens, Giorgios etc etc för en unison doftfanfar. 
Ibland blir jag så trött på alla finsförnäma europeers gnäll och skäll på det stora landet i väster. Man tycks ha glömt att utan Uncle Sams utryckning i samband med andra världskriget så hade vi kanske fortfarande levt i diktatur i Europa. Så även lilla Sverige som inte skulle ha stått emot särskilt länge. Då hade gnällspikarna inte fått säga (parfym)flaska och vi alla hade doftat billig sovjetparfym....

5 kommentarer:

 1. I morgon blir det Estée Lauders White Linen Breeze.
  Tack för svaret angående den flyktiga Lolitan. Tyvärr undflyr hon mig fortfarande.
  Vad tycker du förresten om de så ohyggligt populära och fantasirikt prissatta dofterna med tillnamnet Clean? Vore intressant att läsa din bedömning. Min lämpar sig inte riktigt för tryck, men så mycket kan jag säga att en av varianterna doftar exakt likadant som mjukmedlet Comfort Sun Fresh...

  SvaraRadera
 2. ClintEastWoodsBlogg3 juli 2007 14:19

  Igen...
  Har Köpt En Kul Klänning & CK Nya doft passar så bra...
  Inför den stundade 4 July..
  Skulle ha varit På La Diva Barbara Men Hon Sade ifrån i sista stund

  SvaraRadera
 3. ClintEastWoodsBlogg3 juli 2007 14:20

  EN GUL KLÄNNING... INTE EN KUL

  Asg ... ha de bra

  SvaraRadera
 4. Kan inte annat än hålla med dig Luxus. Här är det inte mycket valuta för pengarna. Någon gång ibland kan det förstås vara lite småtrevligt att dofta rena lakan men då finns det betydligt bättre prissatta dofter för ändamålet.
  Har i och för sig inte fördjupat näsan i Cleans dofter utan bara snabbt sniffat på några av dem på flaskan och någon på doftsticka. Så intressanta är de alltså! Men för den som inte är doftintresserad och som ängsligt inte vill sticka ut från mängden och som vill känna sig fräääääsch så kan förstås denna doftlinje vara ett (om än dyrt) alternativ.

  SvaraRadera
 5. Gul är kul! Mindre kul då att det inte blev någon konsert! Ha det bra du med!

  SvaraRadera