torsdag 12 juli 2007

Örtigt värre


Bild: P99.com
Plötsligt kände jag att jag behöver bryta mig loss från nuvarande favoriter rökelse, ambra och vita blommor. Vad passar då bättre i sommartid än herrdoften Aramis 900 från 1973. En frisk,örtigt, träig torr och osöt chypre, en lightversion av systerföretaget Cliniques Aromatics Elixir.
I den här luktar man somrigt men samtidigt inte som alla andra. Utförlig recension finns i inlägg från trettonde januari i år.

2 kommentarer:

  1. Jag har en fråga: Vilken herrdoft tycker du är sexigast? Personligen har jag framgångsrikt använt L'eau Par Kenzo men känner nu att det kunde vara spännande med en ny doft. Du vet, ombyte förnöjer... Så, hjälp mig välja en herrparfym fungerande som leg spreader, lika effektivt som cristal champagne...

    SvaraRadera
  2. Svår fråga, preferenserna växlar men rent spontant så tycker jag att du ska satsa på något mer distinkt. Hermes Terre är otroligt bra (apelsin-kalk-jord) Creeds Tabarome (läder-trä) är inte heller dum. Sedan är gamla Dolce&Gabbana Pour Homme en mycket fin tobaksdoft. Och väl inne på Kenzo så är den första Kenzo Pour Homme en fantastisk sommardoft (blommig men ändå manlig)med bra "stayingpower".

    SvaraRadera